15. januar 2014

Aflysninger

I mit køkken står der en portion nybagte muffins. De er lavet fordi veninderne fra vores Mimreklub, skulle komme på besøg i aften, desværre er en af dem blevet syg og da vi kun er 3 i klubben, har vi aflyst og udsat i 14 dage.
Jeg havde ellers glædet mig rigtig meget til lidt pigesladder..... Vi kender hinanden fra spejdertiden og fra lokalsamfundet. De to af os har gået i samme klasse og jeg har gået i klasse med en søster til den ene og boet i samme landsby som den anden.
Vi kender derfor også hinandens familier og følger ivrigt med i livets udvikling i vores familier. Vi har mødtes trofast, sådan cirka en gang om måneden og vi HYGGER os. Nå pyt, god bedring til den ene og vi kan så se frem til næste mimreklub.

Næste gæstebud er programsat til fredag, hvor vi holder forsinket julefrokost med vores aspergernetværk. Julefrokost uden julemad, vel at mærke. Vi medbringer hver en ret og ja mulighed for at der er to af samme slags er tilstede, den risiko tager vi med :)
Nu ser det imidlertid ud til at snestormen rammer Vendsyssel fredag og da vi skal være 9 personer og 6 af gæsterne bor Nordenfjords, ser det lidt skidt ud. Lige i øjeblikket melder de om 25 cm sne i løbet af fredagen. Så mulighed for endnu er afslysning lurer desværre.

2 kommentarer:

  1. Sygdom og vejr er ofte modspillere, men så må I glædes over at have mad og kager i hus :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Aflysning nr. 2 kom også i hus og ja vi har mad nok :)

      Slet