13. november 2012

På rette vej

Sønnen stortrives i hans nye uddannelse og han bliver mere og mere moden. Han imponerer familien i øjeblikket. De bliver mødt at en ung mand, som gerne vil snakke, gerne vil fortælle om hans hverdag og selv lytter til det de fortæller ham.

Han er begyndt at snakke om at nyde en øl med kammeraterne og overvejer også om der i fremtiden skulle være en kæreste til ham...... I det hele taget bliver de forskelle der er på ham og almindelig unge mennesker, stille og roligt mindre. Min skræk for at han altid vil have brug for støtte, bliver også mindre og mindre, for han klarer sig bedre og bedre, derude i virkeligheden.

Han er begyndt at gå til FDF igen, efter mange år. Han er en slags hjælpeleder og han har fra starten af, gjort de andre ledere klart, at han har Aspergers syndrom og derfor kan der være nogle ting, som falder ham svært. Det har de taget godt imod og han kæmper for at klare alle de udfordringer der kommer deroppe og han nyder at være der for ungerne.

Det går i den rigtig retning, for en ung mand, som har måtte kæmpe hårdt livet igennem......

3 kommentarer:

 1. Hvor er det dejlig læsning, Lone. Det er så godt når vores børn finder deres vej ind i voksenlivet. Og jeg håber din datter havde en god tur til Sletten.
  God onsdag til dig

  SvarSlet
 2. Det er nemlig godt, Lene og en stor sten falder i små stykker fra hjertet.
  Datteren havde en helt fantastisk tur til Sletten og beriget med en masse gode oplevelser, glæder hun sig meget til at tage afsted igen - til påske.

  SvarSlet
 3. For Jer, sønnens familie, er hans positive udvikling noget meget stort, klart, men han selv har da fået den største gave, nemlig et selvværd, der vil føre nyt med sig :)
  Han er en gæv gut :-D

  SvarSlet