11. oktober 2012

Aftenskole for teenageren

Jeg har sendt unge frøken Hansen i skoven. Skolen afholder idrætsaften for 7-8-9 klasserne, de skal ud på løb i skoven, som ligger lige bag skolen, og alle de elever, der møder op i aften, har fri i morgen. I datterens klasse var der 100 % fremmøde. Datteren dog som hjælper ved en af posterne, da hun var så uheldig at forstuve stortåen i mandags. Hun skal så istedet for hjælpe en af lærerne med at stå på en post. Håber ikke hun snakker ørerne af ham :o)

Hun blev kørt op på skolen, medbringende bl.a. hendes tegnegrej :o) Det bliver der vist ikke brug for, mørket har indtaget skoven. 

Hun er glad for fridagen i morgen, for hun skal afsted med FDF'erne i efterårsferien. Hun og en anden pige fra kredsen skal med toget til Skanderborg og herfra bliver de kørt i bus til Sletten, hvor de skal være til næste lørdag. Hun skal på seniorkursus og hun er kommet i en gruppe, hvor de bl.a. skal lave mad fra bunden af. Det er lige hende og hun glæder sig. Dog var hendes navn smuttet på listen over deltagere og hun havde lige et par neglebidende dage, inden det faldt helt på plads. 

Det vil sige at huset bliver teenage fri zone i en hel uge. Jeg vil nyde det og glæde mig til at hun kommer hjem igen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar