25. september 2012

En hyggelig søndag i fødselsdagens tegn

Hele familien, nåh ja næsten hele familie var trommet sammen til fødselsdag her hos os i søndags. De fraværende bor lidt for langt væk til at komme forbi til en kop kaffe - London, København og Odense. De må have det til gode til en anden gang.

Datteren og jeg havde været igang i køkkenet og produceret boller, sukkerfri chokoladekage og 2 lagkager. Bollerne var der bagt 48 af og der var lige nok til at sønnen kunne få 4 med hjem.

Chokoladekagen, ja det var en ikke prøvet opskrift jeg havde fundet på nettet og den viste sig at have et par fejl, bl.a. manglede den væske, hvilket jeg prøvede at kompensere for. Resultatet var en flad, lidt for svampet tingest som godt kunne have fået lidt mere hermesetas. Søster som den var produceret til, spiste da lidt af den, men den opskrift er smidt væk.

Lagkagerne, især den ene som var en mokkakage, forsvandt som dug for solen, jeg nåede ikke at smage den, men de andre så yderst veltilfredse ud..... undtagen sønnen, som helst skal have det som det plejer at være, og det var den anden lagkage. Også af den fik han et stykke med hjem.

Søster og svoger havde deres hund med, en stor godmodig hvid Schæfer og den hyggede sig, hvilket yngste medlem af familien også gjorde, hun er en lille 7½ måned baby og hun er slet ikke bange for hunde, de to fik snuset nogle gange til hinanden. Hunden holdt øje med hende, da hun mavede sig rundt på gulvet og sladrede når hun var på afveje :o)

Vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor der blev snakket meget. Far og svigerfar satte sig hen i den anden ende af stuen, i sofaen og fik en rigtig god sludder om 1940'erne og 1950'erne. Den ene er vokset op på landet og den anden i byen og de er begge gode til at fortælle om den tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar