6. februar 2012

Kold, men en dejlig weekend

Det blev så den weekend, hvor far skulle bruge sin fødselsdagsgave fra os. Vi havde givet ham billetter til Håndboldens Final4 i Gigantium. 2 dage med masser af håndbold. Jeg havde "sympati" købt billetter til mig selv, også og vi havde et par skønne dage.

Tak for billetterne sagde han afslutningsvis på dagen, det må vi gentage næste år - jo tak - og så mente han lige at det kunne være han fødselsdagsgave næste år - hmm. :o)

Ellers har vi brugt weekenden fornuftigt med lidt oprydning og rengøring - vask af tøj og andre trivielle gøremål.

Og manden har frosset hele weekenden - lukket døre i et væk, når vi to andre glemte at lukke efter os - desuden er der kommet varme på badeværelses - det sker ikke hvert år skal jeg hilse og sige, så der har været koldt :o)

2 kommentarer:

  1. Lyder til at I har hygget jer. God foedselsdagsgave ide, den maa I da holde ved ;-)
    Her har det ogsaa vaeret koldt, vi fik endda sne i weekenden, mest oppe i bjergene, men ogsaa i Palma som ikke havde haft sne i mange aar.

    SvarSlet
  2. Vi hyggede os, meget :o)

    Jeg har godt set der var koldt nede hos jer, og vi snakkede faktisk om det forleden - at det var godt vi ikke sad nede i et hus i bjergene i Malaga lige nu, selvom der på det tidspunkt var en temperatur forske på 14 grader, her og i Malaga -11 og + 3 grader. brrrr. Håber i kan holde varmen.

    SvarSlet