1. januar 2011

En afslappet nytårsaften

Vi kom stille og roligt ind i det nye år, manden har stadig problemer med ryggen – så vi bestemte os for at fejre nytåret her på matriklen – kun os og datteren var med på ideen.
IMG_0120[1]
Træet er her endnu, sammen med to dekorationer, udgør de den sidste rest af julen 2010.
Maden var god og hjemmelavet og derefter var vi inviteret til nytårsaften med “Huset på Christianshavn” og derefter til “90 års fødselsdag”.
Derefter gik turen til Rådhuspladsen og champagnen fik lov at flyde. skyderiet blev studeret fra fordøren, her var vi vidner til naboer og andet godtfolk sendte raketter til vejr med bulder, brag og flot skue for vi andre.
Aftenen afsluttedes med en rejemad og derefter var jeg ene om at være oppe. I tv var der flere koncerter at vælge mellem og Thomas Helmig og Rod Stewart fik lov at slutte min nytårsaften.

3 kommentarer:

 1. Vi har også bare haft en stille og rolig nytårsaften, det har det været i flere år nu, og det er fint nok til os...Synd med husbondens ryg, håber det bliver bedre..;-D

  SvarSlet
 2. Jeg havde også en umanerligt hyggelig og stille nytårsaften i godt selskab.....Og det passede mig glimrende da jeg skulle på job allerede næste dag :-))

  SvarSlet
 3. Rimkogeren og jeg hyggede os sammen med Frederik stille og roligt, hørte god musik, og kort efter midnat blev der vindueskikket på noget af det megen fyrværkeri, man sendte afsted oppe i byen :-D
  I ønskes alt bedst i det nye år; forhåbentlig bliver gemalens ryg hurtigt bedre!

  SvarSlet