23. april 2010

Glemte sange

Jeg havde besøg af et par hyggelige tøser i går og vi kom som så ofte til at snakke om vores tur til England med spejderne. Det er efterhånden ved at være mange år siden, men minder er jo ikke det værste vi har :0)

Vi lærte flere sange derovre og sjovt nok kunne vi huske de fleste af dem, bortset fra den der sang - der var noget med at tælle ned lige som i de ti små cyklister. Mere kunne vi ikke komme i tanke om-

Så vågner jeg klokke 2 i nat og kan pludselig huske der der sang udenad. I dag er jeg så godt og grundig træt af den, for jeg kan ikke få en ud ad hovedet igen Øv :o)

Nå men jeg overvejede kraftigt, der klokken 4 i nat at sende de to andre en sms og fortælle dem hav det var for en sang :o) men jeg lod dem dog få deres nattesøvn :o) Så nu har de den til gode til næste fredag, hvor vi ses igen :o)

3 kommentarer:

 1. Haha. ja det kender jeg godt.....Og når jeg så ikke kan få melodien ud af hovedet igen går jeg på youtube og hører alt muligt andet. Det kan anbefales....Måske kan du oven i købet finde spejdersangen derinde, for det tilfældes skyld at du har glemt den igen næste fredag ;-))
  God weekend

  SvarSlet
 2. ...det værste er, når det er en hademelodi, som har sat sig fast :(

  SvarSlet
 3. Denne engelske børnesang har heldigvis forladt mig igen. Arrgghh så god var den heller ikke at den behøver at blive hængende.

  Men jeg han stadig huske hvad det var for en størrelse. Håber bare de to andre ikke giver for mange prøver på den, så den risikerer at sætte sig fast igen. :o)

  SvarSlet