18. december 2009

Juleferieklar.

Børnene har juleferie nu og skal ikke afsted før 4. januar - de er afslappede og glade og glæder sig til nogle dejlige og hyggelige dage i familien skød. Gaverne begynder at hobe sig op i en pæn stak og langt de fleste er til ungerne. fætter BR kataloget har ikke været interessant her i huset i år. Den yngste, datteren nærmer sig de tolv år og bamser er ikke en priotitet mere.

De kommer ikke til at kede sig, for det ser ud til at nogle aftaler allerede er på plads og at vores hus kommer til at summe af liv. Begge børnene har inviteret gæster i løbet af julen og den første er vist allerede på vej :o)


2 kommentarer:

  1. Her op til jul har vi modtaget 3 forskellige legetøjskataloger, også BR! Bare at bladre i dem giver mig stress på børns vegne, hold da op hvor er der meget!! Jeg mindes barndommen, hvor Ringsted havde en stor og en lille legetøjsforretning. Der blev de julepyntede udstillingsvinduer studeret flere gange, og det meget legetøj føltes som slaraffenland, hvor vel alle børn kunne finde en ting eller to af interesse, hvilken så skulle udpeges for ens mor (eller far). Ak ja, det var i starten af 1960erne ;-)
    Rart at du og familien får nogle dage at hygge Jer i!

    SvarSlet
  2. Ja tiderne har helt klart forandret sig.

    Dejligt med hygge forude.

    SvarSlet