2. december 2008

Et parkeringsmareridt og en forstuvet fod.

En forstuvet fod, var årsagen til jeg måtte bruge en times tid på Skadestuen  på Aalborg Sygehus, sammen med datteren. Hun var hoppet i vandet ude i svømmehallen og havde slået sin fod mod bunden. Hendes lærer tog hende med på sygehuset og jeg mødte dem derude.

Jeg blev ringet op 5 minutter i halv ti og skyndte mig afsted ud for at møde datteren i forhallen på Sygehuset. Et kvarter senere var jeg ved sygehuset og så begyndte parkeringsmareridtet...... Der var biler overalt og efter flere ture op og ned af parkeringspladsen og gaderne omkring, lykkedes det mig at smide bilen ved kapellet - der stod godt nok forbeholdt besøgende, men når datteren nu var kommet til skade, ja - så måtte jeg jo tage bøden, hvis en sådan skulle finde vej - Heldigvis gik det.

Vi kom hurtigt til på skadestuen og en sød læge kunne konstatere at hun havde forstuvet foden og skulle holde den i ro et par dage. Vi fik et par krykker med hjem og nu øves det i krykkegang :-)

Datteren blev så placeret i ventesalen, men jeg drog den laaaange vej tilbage til bilen. Den blev fundet og igen måtte jeg cikulere rundt efter en plads - for de få pladser med 1 times parkering lige ved skadestuen var selvfølgelig optaget, og af disse var tre af dem optaget af håndværkerbiler, som tydeligvis ikke lod sig mærke af 1 times parkeringsskiltet.

Langt om længe fik jeg en plads rimelig tæt på skadestuen. Så blev datteren sat foran døren til skadestuen og jeg hentede påny bilen - hele foranstaltningen var mest fordi hun jo ikke med krykkerne, var i stand til at gå ret langt.

Alt i alt brugte jeg i hele seancen lige så lang tid på at finde parkeringsmulighed, som vi brugte på skadestuen.

5 kommentarer:

 1. Det var da en skidt måde at starte december måned på.
  Jeg håber datterens fod er i bedring.
  Runrig I skovdalen igen til næste år, 26. juni.
  Min mand og jeg var i London og se dem d. 28. nov.
  KH Anja

  SvarSlet
 2. Ja det var skidt, heldigvis er hun i klar bedring og har været i skole i dag. hvor hun var genstand for beundring - alle skulle prøve krykkerne.

  Runrig er noteret i kalenderen og vi er begyndt at glæde os. Håber det var en rigtig god koncert i London. :-)

  SvarSlet
 3. Rigtig god bedring til datteren - lidt pudsigt at krykker næsten har ligeså stor interesse som plæneslåningstraktorer :-D

  SvarSlet
 4. Det var en super koncert, de var rigtig gode, som sædvanlig ;-)

  Her i huset er det mejetærskere der er beundringsværdige, i sommers skulle manden lige ned og se naboens nye, helt igennem fantastiske, mejetærsker, det tog ham 2 timer og han havde kun kigget på den og intet andet! :-?
  Det må være en mandeting!! lol
  kh

  SvarSlet
 5. Det er mandeting..... :-D Noget med maskine og noget der larmer... Derfor er det ofte manden eller sønnen der støvsuger her i huset. Så kan man jo høre de laver noget ;-)

  Anja: Uh glæder mig vild til sommer. Vi havde julefrokost med nogle venner i fredags og aftenens musik var kun Runrig :-) Godt gæsterne er lige så vilde med dem som vi er :-)

  SvarSlet