17. december 2008

December julekalender hygge

December er måneden, hvor jeg til en julefrokost for 25 år siden, lærte manden min at kende og meget er der sket siden.

Vigtigst er vores dejlige to børn - den ene er et langt skur på 18 år og den anden en pige på 10 snart 11 år (vigtigt at få med) To meget forskellige børn, i højde og drøjde, væremåde. Dog ikke i udseende - man ser tydeligt at de er søskende. To dejlige unger, som heldigvis også trods aldersforskel og andre forskelle, tydeligt nyder hinandens selskab.

Lige nu sidder de begge foran skærmen og nyder en af december glæderne - Julekalender. Den store husker den fra sidste gang den blev sendt og har en gang imellen en smule svært ved, IKKE at fortælle lillesøster hvad "hemmelighederne" i julekalenderen er. De hygger sig og det samme gør moderen ved synes af dem :-)

2 kommentarer:

  1. Min 7 år ældre storebror flyttede hjemmefra kort tid efter, at han havde fået realeksamen i hus. En læreplads små 30 km væk var fundet, og da man dengang skulle følge aftenundervisning på handelsskolen, ja så fandt han (mine forældre) et værelse til ham hos en familie, hvor han desuden var på halvpension...

    I den ringe fritid, han havde, skulle gamle venner plejes, så det var ikke megen kontakt, han og jeg havde, hvilket stadig mange år senere præger vores forhold på en og anden vis. At han de seneste 37 år har boet i USA er en anden ting!

    Dejligt at dit afkom kan december-hygge sammen :-D

    SvarSlet
  2. 7 år er lang tid mellem søskende og ingen ved om de bevarer det gode forhold. Men jeg håber.

    SvarSlet