10. august 2008

Sommerhygge i aspergernetværket

For os var det vigtigt at komme i kontakt med andre asperger-forældre, da vi fik diagnosen - vi stod på bar bund med den verden og især havde jeg brug for at snakke med andre forældre, som kunne nikke genkendende til den måde vores søn reagerer på.

Vi meldte os inde i autismeforeningen og derigennem kom vi i kontakt med, nogle andre aspergerforældre. To af parrene har været gennemgående, nogle er kommet til og nogle er hoppet fra. Vi har meget glæde af samværet, og selv om sønnen nærmer sig de 18 år, har vi besluttet at blive i gruppen.

Netværksgruppen var samlet i går, vi havde sat hinanden i stævne til sommerhygge - medbring en ret hver og kunne vi bare håbe at der ikke var 5 x kold kartoffelsalat med frikadeller ;-) Det var der heldigvis ikke. Det var en rigtig hyggelig aften, hvor snakken går fra først til sidste og både aspergersyndrom og slægtsforskning er en del af snakkerierne.

Det sjove er så at en af de andre forældre også slægtsforsker - og ham har vi lige fundet ud af, at både  manden og jeg fælles aner med....... Noget med en fælles tip-tipoldeforældre..... Så det var "næsten" sommerhygge i familiens skød :-D

2 kommentarer:

  1. Det er godt nok pudsigt ;-)

    SvarSlet
  2. Ja det er en lille verden vi lever i :-)

    SvarSlet