12. juli 2008

En dejlig dag

Manden i huset fylder år på onsdag og vi valgte at skrabe det meste af den nærmeste familie sammen til fødselsdag - alt i alt 15 personer. Vi havde håbet på godt vejr, så vi kunne indvi vores nye terrasse - men vejraftalen holdt ikke, så vi indtog kaffen i stuen.Det aller allerbedste ved dagen var at mor var med til fødselsdagen. Vi nød det og hun hyggede sig. Hun gør så store fremskridt med genoptræningen at det ser ud til hun kommer ud fra sygehuset til 1. august - det bliver en glædens dag. Far er allerede begyndt at tage "sorgerne" på forskud "Nu er der jo kun mig, hun kan skælde ud på når hun kommer hjem" Ja men mon ikke han overlever:-D .

Søster og svoger "tabte" hendes den yngste herud og storesøsteren meddelte senere på messengeren, at vi da godt måtte beholde hende - men mon ikke søster har noget at skulle have sagt:-D .Regn i stride strømme og tordenvejr var dagens varemærke og vores nylavede terrasse med indbygget afløb, kom til at stå sin prøve - Heldigvis løber vandet den rigtige vej. Det var en god ting, for der kom meget vand. Desværre druknede båden og er nok ikke til genbrug :-D.

2 kommentarer:

  1. Det er så længe siden jeg har været forbi her...ja og stort set alle andre steder også.. så det var rart at læse, at din mor er i bedring og kunne deltage i familiefødselsdagen.

    Håber I havde en rigtig god dag, trods regn :)

    SvarSlet
  2. Velkommen tilbage - der har også været noget stille her, mors sygdom har taget lysten til at blogge, men det vender stille og roligt tilbage.

    Vi nød dagen i fulde drag. :-)

    SvarSlet