3. februar 2008

Ingen tvangsbryllup her.....

Vi har en datter på 10 år og vi har nogle venner som har en søn på 10 år. De er født med 2 dages mellemrum og er inddirekte årsag til at deres forældre idag har et rigtig godt venskab.

De to unger er opvokset med meget social omgang med hinanden og betragter hinanden, som en rigtig god ven. For tre fire år siden, ingen husker det nøjagtigt, kom de to med hinanden i hånden og erklærede at når de blev voksne, skulle de giftes. Fint tænkte vi, så var der ingen problemer med at få afsat datteren og vi kendte jo svigerfamilien ganske godt. Så manglede vi bare at få aftalt medgiften.

Medgiften var ingen problem, vi har forlangt 6 kameler for datteren og hendes kommende svigerfar har erklæret sig villig til at skaffe dem....... ;-)


Så kommer hurdlen - de kære unger er kommet på andre tanker. Den ene vil rejse til Grønland og den anden til Japan, hvis de skal giftes. Vi har endda forklaret dem er langdistanceægteskaber er noget skidt :-)

Jeg tror vi undlader at tvinge dem ind i ægteskab - vi vil jo gerne have børnebørn og dermed også mulighed for at besøge dem - om mange år.... :-) Så vi håber at når den tid kommer, dukker der en anden sød svigersøn op.

3 kommentarer:

  1. ja,de kære børn.Min datter Lærke er kærester med to drenge i hendes klasse,og de må gøre lærke deres opvartning,såsom at bære hende skoletaske ud til taxien.(hun går i speciealskole for autister).Lærke soler sig i deres gunst,da hun er den eneste pige på skolen.Men nu har drengene meldt ud at nu må det være nok med det kærsteri(de er jo kun 9 år) så Lærke græd sine tårer,og måtte trøstes af læreren,men hun er glad igen(så tog jeg bare peter istedet,han vil gerne),så nu må vi se hvor længe han holder ud. mvh Lærkes mor

    SvarSlet
  2. Hun er da ikke tabt bag en vogn, din datter. Det lyder son om hun forstår at forene det nyttige med det behagelige. Styr på det mandlige køn har hun da :-D

    SvarSlet
  3. Haha, hvor er de søde. God historie, og håber da at de bliver i landet, også for jeres skyld. :)

    SvarSlet