9. februar 2008

En kedelig slutning på ugen.

Ind imellem er tingene rent ud sagt trælse.... sådan er tingene her i huset lige nu. Mor ligger på Intensiv afdelig, på Aalborg Sygehus. Hun blev opereret i onsdags og var igennem en ret stor operation. Hun er meget syg og er blevet holdt i kunstig koma, men det er de langsom ved at kalde hende ud ad. Hun er stadig i koma og der kommer til at gå ret lang tid inden hun kommer hjem. De sidste dag har vi skiftes til at tage ud til hende, men vi er der ikke så lang tid ad gangen, for hun ligger jo bare og sover. Men det giver os ro, at snakke med personalet - heldigvis er hun stabil.

Det eneste vi kan gøre at at håbe på og bede om det bedste. Så det gør vi.

5 kommentarer:

 1. Jeg vil håbe det bedste for din mor også,det er hårdt at ha svær sygdom tæt inde på livet.Jeg mistede min mor for snart 2 år siden,og 2 mdr efter døde min svigermor.De var de sidste bedsteforældre til vores børn,så det er lidt tomt,især Lærke tog det hårdt,da autister især vil have alt skal være som det plejer. knus fra maybritt

  SvarSlet
 2. Håber og tror, at det nok skal ende godt.

  De bedste ønsker herfra Rold

  SvarSlet
 3. Tak for de søde ord.

  Vi er alle lidt hudløse, men forsøger at fortage os andre ting for at abstrahere fra det.

  Børnene tager det ganske pænt, de er heller ikke klar over hvor alvorligt det er. vi har fortalt dog fortalt dem at hun er meget syg.

  Maybritt du har ganske ret, alt skal helst være som det plejer. Heldigvis er sønnen 17 år, og har en god forståelse for livets gang. Han var meget med i forløbet, da min mormor døde for 4 år siden. Dengang snakkede jeg meget med ham om de forandringer der er i livet.

  SvarSlet
 4. Årh nej, det er da forfærdeligt og må være hårdt for jer, at være vidne til. Sender de vameste tanker til jer alle, og god bedring til din mor.

  SvarSlet
 5. Tak Johanna, heldigvis er meldingen at ovenpå en stor krise i går, er det bedre idag. Men vi krydser stadig fingre.

  SvarSlet