30. januar 2008

Som Bambi på is......

Hun  har prøvet at være på skøjtebanen nogle gange, vores 10 årige datter og hver gang er hun bakket derfra i en vis fart. Hun synes ikke det er spor sjovt. Den er for glat den is.

I går skulle hun med FDF'erne på skøjtebanen inde på C.W. Obels plads i Aalborg og jeg valgte at tage med hende og blive derinde, i håb om at vi i det mindste kunne lokke hende i skøjterne. For hun havde bedyret, at nok ville hun med, men vi skulle ikke regne med at se hende på isen. Det lykkedes og i de første 20 minutter kravlede vi langs med kanten og kom ikke længere væk end hun kunne nå kanten.

En af hendes ledere lokkede hende ind midt på isen og med ud igen og så mente datteren at det måtte være det........ Men jeg fik hende dog lokket derind igen og så begyndte tårerne at trille "mor det er svært" "jeg vil ind" Det gjorde vi så og 5 minutter senere lokkede jeg hende derud igen. Efter små 40 minutter mente hun det var slut og jeg valgte ikke at presse hende mere...... Jeg satte mig og snakkede med en af FDF lederne hvis søn har gået i klasse med min.

Pludselig begyndte datteren at rykke i min arm, "mor jeg vil altså gerne ind på isen igen". Jeg var målløs, "selvfølgelig tog vi da en runde mere, og denne gang helt uden tårer.

Hun er stadig som Bambi på is, men hun skal nok få det lært.

2 kommentarer:

  1. Altså Bambi på isen sammen med Stampe er iblandt mine to favoritter, så har datteren været bare halvt så bedårende, så må moderhjertet ha' banket ekstra hurtigt ;-)

    Husker tydeligt mine første ture, skete iført arvede skistøvler - først ældste storebrors, så yngste storebrors og mig som tredje bruger - og så ældstes indstillelige skøjter, der aldrig var blevet vedligeholdt. Det var såvel nervepirrende som tårepersende, men da yngste storebror og hans venner var med, så blev jeg støttet samt skærmet, og hurtigt blev jeg rimelig tryg. Senere tog jeg selv afsted, men lad mig bare være ærlig: Mine talenter rakte ikke langt, og det ville nutidens skøjter næppe kunne ha' afhjulpet. Men sjovt var det...

    SvarSlet
  2. Ja du har ret - sjovt var det....... Jeg elskede selv at løbe på skøjter, også arvede og brugte. Den gode tid vil jeg gerne videre give til datteren.

    SvarSlet