7. april 2007

Påsken

Det var en Langfredag i håndboldens tegn, DH-Viborg i semifinalen i Gigantium. Lige en kamp, der skulle overståes, for Viborg var klare favoritter...... Men de havde gjort regning uden vært.

Et Gigantium der eller er kendt for at være stemningsfyldt, var en lidt mat omgang i første halvleg..... men pigerne fra DH, ville det anderledes og en vanvittig 2. halvleg og en endnu mere vanvittig afslutning på kampen vendt, det hele til en 1. måls sejr til DH-pigerne....... og har Gigantium kogt før, var det ingenting at regne, mod hvad den gjorde i det sidste kvarter af 2. halvleg og resten af kampen ud. Sikke en kamp - det var værd at bruge en Langfredag på.

Aftenen blev brugt i selskab med søs og svoger, vi skulle i gaden og se Bamses venner. Først var vi ude hos en arbejdskollega til svorger og det var rigtig hyggeligt - måske var det der vi skulle være blevet....... For, Bamses er ganske god...... men den beverding vi skulle være på, lader meget tilbage at ønske, de var slet ikke gearet til forstillingen. Det hele endte med at vi gik før tiden. Søs og svoger gik videre i gaden. jeg kørte nogle af deres venner hjem og tog selv hjem i seng.

Det blev en ganske Lang......Fredag

Godt vi valgte at tage hjem, jeg har lige læst på nordjyske.dk at der har været masseslagsmål i gaden - hvor det endte op med knivdrab..... Hvad sker der lige, er folk da blev vanvittige......Der skal gå en rum tid inden, jeg bevæger mig i gaden igen....

Ingen kommentarer:

Send en kommentar