22. april 2007

Lørdag i hyggens tegn

Vi sov længe og endte med at slå morgenmad og frokost sammen til et måltid.....

Søster ringede og meldte hendes og yngste niecens ankomst til kl. 1, da svoger skulle i Gigantium is-arena og se Ishockey-landskamp. Manden i huset, smuttede afsted for at se om han også kunne få billetter til samme kamp, men opgav da han så køen foran Gigantium.

Søster havde vovse med her ud, en dejlig - ikke så lille mere - hvid schæfter hvalp på 6 måneder. Han fik travet nogle meter rundt i vores hus.

Da kampen i Gigantium var slut, skulle søster hente svoger, men inden havde yngste niecen fået lov til at blive hos sin fætter.

Vi var inviteret til Grill aften hos nogle venner. Selv om det ikke just var grill vejr, grillede vi altså - Grillmaden blev dog spist i deres køkken.

For flere år siden, har vi aftalt at - deres søn skal gifte med vores datter. Ungerne er nu 9 år gamle og bryder sig slet ikke om arrangerede ægteskaber, for datteren meddelte at hun flyttede til Kina og deres søn ville flytte til Thailand , hvis vi ville tvinge dem ud i noget......Tror nok vi må lade dem finde ud at deres ægteskaber selv.

Så var det også dagen, hvor kongehuset blev beriget med en lille ny prinsesse. Den første, som er født i Danmark i over 50 år. Tillykke med det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar