21. marts 2007

Ferie - Jubii, elller.....

Jeg har ferie i denne uge og pligtopfyldende som jeg er ligger jeg underdrejet med en forkølelse. Jeg er mildest talt ved at hoste lungerne ud af brystet. Øv det var ikke lige med i planerne.

Bortset fra det havde jeg en rigtig dejlig weekende. Lørdag eftermiddag havde vi besøg at et vennepar, som vi ikke ser så tit, på grund af afstanden. De skulle i Gigantium og se Cliff, men inden havde de lige nogle timer til at snakke. Det var dejligt og fantastisk, at selv om vi ikke ses så tit, snakker vi bare videre som om vi sås i går. Næste gang er det dem der skal ligge hus til, jeg har en tre retter hjemmelavet menu, tilgode for et vundet væddemål.

Lørdag aften havde en af mine bedste veninder, i anledningen af hendes 40 år fødselsdag, inviteret mig og 38 andre damer til damekomsammen og dresskoden var en hat som skulle bæres under middagen. En enkelt havde glemt hatten hjemme, men ellers var der hatte i alle afskygninger, det var festligt. Det var en rigtigt dejlig aften, og de eneste mænd der havde adgang, huserede i køkkenet. Fødselaren strålede som en sol hele aftenen og jeg fik snakket med en masse jeg ikke snakker med så ofte.

Søndag middag tog jeg i Gigantim for at se om de havde ryddet op efter vennerne, og det havde de. Der var linet op til håndbold. Og sikke en kamp - Aalborg DH lammetævede ingen ringere end HYPO Niederösterich i en kamp, hvor der blev spillet flot håndbold især i 1. halvleg. Publikum var rigtig på mærkerne, og præsterede også få bølgen til at rulle rundt i Gigantium. Til stor glæde for spillerene. Returen er i Østrig på fredag.

Søndag eftermiddag var igen i gode venners selskab, manden skulle tilse en pc. og det tog så hele eftermiddagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar