6. oktober 2006

Odense og retur med DSB

Odense by night, vi ankom med DSB og med KUN 20 minutter forsinkelse til Odense, hvor vi meget hurtigt fandt vandrehjemmet som er nærmeste nabo til banegården - bedre kan det ikke være. Op på værelserne på 4. sal og stille kufferterne og så gik vi på gågadevandring i Odense midtby. Vejret var lunt og midt gågaden fandt vi Hr. Andersen siddende i ejen høje person.


Odense Vandrehjem


Det var meningen vi ville finde en restaurant og få noget at spise men ingen af os var egentlig særlig sultne, så det blev til en Baqutte på Sunset Boulevard i Odense Banegårdscenter. Inde i Banegårdscenteret fik vi købt et par smågaver til ungerne og fik samtidig fundet en genvej til kursuscentret, hvor vi skulle på kursus onsdag.

Tidligt op onsdag morgen, og pakke sammen - for ikke at komme for sent gik vi tidligt fra Vandrehjemmet - med det resultat at vi kom ½ time for tidligt til kursuscentret. Øv jeg kunne have sovet en halv time længere.

Kurset startede kl. 9 og det var et virkeligt godt kursus, vi var begge enige om at vi fik meget med hjem i bagagen. Samtidig kunne vi konstatere at vi er novicer på Aspergerområdet. I pauserne fik vi snakket med en masse af de andre forældre og det gav en masse også, hvor var det dejligt at snakke med mennesker som forstår det du fortæller uden at man skal forklare en masse først. Jeg håber ikke det er sidste gang til skal afsted på kursus.


Toget nordpå afgik fra Odense ved 17 tiden og kun med 12 minutters forsinkelse, men det skulle vise sig at blive langt værre........

Bedst som vi sad der i toget og slappede af overpå dagens program, lød det pludselig over højtaleren "Vil Togføreren i bagerste vogn, henvende sig til mig - OMGÅENDE", ups tænkte vi, hvad nu??? Forklaringen kom fra togføreren i forreste vogn lidt senere: "Jeg er blevet gjort opmærksom på at i har hørt vores interne samtale, det beklager jeg, men der er set røg fra den ene vogn, og vi har undersøgt det og det har ikke noget på sig".

Okay, godt så - beroligede lænede vi os tilbage, men Fruen skulle lige på toilettet og men jeg sad der gik alt lyset i vel 10 sekunder og jeg må nok indrømme det gik stærkt med at komme ud af toilettet. Det er ikke lige det sted der er sjovest at opholde sig, hvis der virkelig var brand......

Hele vejen op gennem Jylland, kun vi konstatere at, hvergang vi holdt ved en station, var samlige DSB folk fra vores tog, henne og kigge ind under vores vogn, det beroliger altså ikke ligefrem. I Århus var vi omkring 25 minutter forsinket og i Randers havde de vel hentet en 5-10 minutter, men Nord for Randers holdt vi stille ude på Lars Tyndskids en rum tid. Syd for Aalborg blev der sagt at denne togstamme ikke kørte videre og rejsende til Frederikshavn skulle skifte tog, fordi en af de to motorer var stået af..... Okay, godt vi ikke skulle længere og ved ankomsten til Aalborg var vi forsinket med godt ½ time. Så vi oplevede ikke tog til tiden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar