12. juli 2014

Sommerferie - Omsider

Den er ventet med længsel - Sommerferien og skal nydes i fulde drag.
Sønnen og jeg kickstartede i eftermiddags med besøg på hospitalet hos svigerfar, som ligger på hospitalet med lungebetændelse. Så fik svigermor besøg, hun har brækket armen og blev opereret i går, ja de 2 beskæftigede virkelig Aalborg Sygehus i går. Han er heldigvis langsomt i bedring og kommer forhåbentlig hjem mandag. Svigermor er sat ud at spillet i 6 lange uger. Hun er heldigvis hjemme og afhængig af vores  hjælp, hvilket ikke behager hende. Jeg synes det er ok, at bi kan betale lidt af den hjælp tilbage, som hun ofrede på at passe vores unger, når de var syge, da de var små. 
Sønnen og jeg rundede pizzariaet på vej hjem og hyggede og sammen i nogle timer,
Han er nu afleveret på hans adresse. Manden har hygget sig med en ferieøl eller 2 inde i buen med en kollega, han er hjemvendte og snorker lystigt inde i Soveværelset. Datteren har brugt dagen i Fårup sommerland og ferierer hos en kammerat og hans forældre i campingvogn i sommerlandet.
Jeg køler med på terrassen med en grøn Gajol, et glas vand og 2 stearinlys og yndlings musik i øret. Ren råhygge.Ingen kommentarer:

Send en kommentar