1. juni 2014

Forlænget weekend - på en 3-4 dage.


Vi har fri i en 3-4 dage, her i denne weekend. Jeg har fire fridage og manden, tja det ved vi ikke med sikkerhed, for han brugte fredagen på at sukke over at det var søndag dagen efter. Så jeg er spændt på når vækkeuret ringer i morgen tidligt, om han så tager tøj på, tror det er mandage og tager på arbejde :)
Jeg gør ikke, jeg holder søndag.

Kristi Himmelfarts ferien er gået med hygge, torsdag kørte vi, sammen med min far en tur ud i Lille Vildmose, kaffekurven var pakket og der var indkøbt kage og vi fandt det skønneste stykke natur ved Lillesø og sad og hyggede os der en times tid. Så ville vi videre og finde et sted vi kunne drikke vores kaffe og ude på parkeringspladsen drejer en lille grøn bil ind, magen til min fasters bil. Nej ikke magen til, det VAR min fasters bil. Hun og en veninde var på vej på kirkegården og havde så lige fået øje på os.


Vi blev så enige om at blive der og drikke kaffen, sammen med dem. Men vi sad og drak kaffe, dukkede mine forældres tidligere genbo og hendes søn op, det var noget der glædede min gamle far. Dem fik vi en god sludder med og efter et stykke tid, bestemte vi os for at køre videre, til et sted, hvor der er lagt gangsti ud i mosen. Men inden vi nåede så langt. Faktisk nåede vi igen, kun til parkeringspladsen. Her rendte vi på nogle af mine forældres naboer, de havde været i Hadsund og ville lige en tur ud i mosen og tage et par billeder. Min far strålede og det var faktisk lidt sjov, i de 1 ½ time, vi var ved Lillesø, havde der været 8 biler inde på den og vi kendte personerne i de 5 af dem.


Bagefter kørte vi en tur langs kysten, først til Ø. Hurup og derefter nordpå og endte ved Egensefærgen, hvor vi nød en i og udsigten over Limfjorden.

I går var sønnen hjemme, han fik et lift hjem, da vi alligevel skulle til Nørresundby med kage til datteren og hendes FDF-kammerater. De passer en af skolerne for fodboldspillere, der deltager i City-cuppen ude på Frejas baner, jeg havde lavet kage til dem sidste år og en gang kage til FDF'erne til City.cuppen er åbenbart en tradition, så datteren havde fået ordre på at det gerne og helst måtte gentages :o)
Så de fik selvfølgelig deres kage leveret, fredag middag. Vel hjemme igen, fik sønnen og jeg, en lang snak om hans skole, eksamen og hans fremtidsønsker.

Der er Hjallerup marked i denne weekend og det får adskillige nordjyder til at valfarte dertil. Vi har de sidste år, også brugt en dags tid deroppe og manden valgte da også at bruge noget af lørdagen på at vade rundt deroppe. Jeg valgte fra, mest på grund af mit dårlige knæ, det er en smule overbelastet og den bedste kur er altså ikke at vade rundt blandt flere tusinde andre mennesker. Så dagen er gået med afslapning og håndbold på tv.

3 kommentarer:

 1. Skøn idé at tage ud i naturen med picnic og sjovt at naboer og venner valgte samme sted som jer! :) Men heldigvis trækker det mennesker udenfor, når vejret viser sig fra sin bedste side...

  Hjallerup Marked er et herligt sted og særligt når vejret har været som både sidste år og i år... Men det egner sig nok ikke til dårligt knæ, det er jo kæmpe stort... Rigtig god søndag (og fedt når man på én uge kan få 2 søndage - som din mand netop får)... :o)

  Hilsener OddStyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Han fik 2 søndage og nød dem begge :o)

   Slet
 2. Jeg håber, at din mand listede, hvis han stod op og ville på arbejde en dag for tidligt ☺.
  Hvor var det hyggeligt, at I mødte så mange kendte mennesker på picnic-turen, det blev sikkert en god dag for din far.
  Det er utroligt, jeg er nordjyde og boede der i 49 år, men jeg har aldrig nogensinde været til Hjallerup marked og jeg kan ikke engang give en forklaring på hvorfor ☺.

  SvarSlet