12. august 2013

Hverdagslivet

Hverdagen har sneget sig stille og roligt ind på Familien Hansen, faktisk er det kun manden i huset, som stadig ferierer. Min flittige mand knokler dog med hækklipning og andre nytte opgaver (ind i mellem afslapnings stunderne).

Vi andre har forladt ferietiden og er godt i gang, jeg startede allerede for en uge siden og teenageren indledte sig sidste folkeskole år i dag. Hun har aldrig være ked af skolen, men i dag var hun næste helt overstadig. Hun har glædet sig meget til at starte i 9 klasse. Desværre er deres klasselærer syg og de har i stedet for fået en vikar.

I den næste måned skal de have min tidligere tysklærer til vikar - Teenageren fortalte hende at jeg havde været en af hendes elever......... Det kunne hun ikke forstå :o) Så gammel var hun da heller ikke :o) Så er der to muligheder.......:

Enten har hun været lærer i rigtig mange år (39 år, i følge hende selv) :o)
Eller også er jeg en meget ung mor. (Hvilket jeg jo føler mig) :o)

Jeg ville gerne tro det sidste, men sandheden er at det er over 30 år siden jeg havde hende til tysk. Hvor bliver tiden dog af.

Vikaren, ja hun går på pension, når måneden er omme.

6 kommentarer:

 1. Det er da lidt morsomt med den tysklærer. Førhen hvor folk generelt ikke flyttede så meget rundt var det ret almindeligt at lærerne underviste 2 forskellige generationer i samme familie. Jeg havde da selv et par af min mors skolelærere i de første år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Faktisk er det den anden lærer, som har haft både mig og teenageren.

   Slet
 2. ...Rimkogeren var glad for at stoppe som lærer, inden tredje generation startede på skolen, hvilken nærmede sig :)
  God arbejdslyst til hele familien!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det forstå jeg godt.
   Teenagerens tidligere dansklærere var min tidligere engelsklærer. Fantastik lærer i øvrigt. Han skældte mig ud engang (for sjov), hvor jeg trådte ind i teenagerens klasselokale, som også havde været mit og konstaterede højlydt at intet havde forandret sig, for både lokalet og læreren var den samme, som da jeg gik der.

   Slet
 3. Hvor er det sjovt, at I har haft samme lærer. Som Annette er inde på, så hører det nok til de sjældne tilfælde i dag, hvor vi flytter mere rundt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke så almindeligt mere. Vi har ikke flyttet os så langt, men bor lige midt i mellem, hvor vi begge er født og opvokset.

   Slet