19. maj 2013

Håndbold og Grand Prix

En super dejlig dag i går.
Først var vi i Gigantium til håndbold finale mellem KIF og Aalborg Håndbold og vores lokale drenge vandt stort. Der var en fantastisk stemning og datteren var med til sin første finale. En af mine bedste veninder, som efter mange år som sports ignorant  også med til hendes første finale. De var begge meget oppe at køre og fik en fantastisk oplevelse.

Dagen sluttede af med Melodi Grand Prix eller European Song Contest, som det jo hedder i dag og stort tillykke herfra til Emmelie og Danmark. Island fik vores stemmer her i huset - men det rakte jo ikke langt. :0)

På et tidspunkt faldt snakken på tidlige danske grand prix sejre til Danmark - Datteren brokkede sig og vendte det hvide ud af øjnene da jeg påstod at vi første gang vandt i 1963, altså for 30 år siden. Nemlig i det år jeg blev født. Hmmm. Hun mente det eneste jeg havde ret i var årstallet.

Datterens indkøb i fanshoppen

2 kommentarer:

  1. Jeg er hundestolt over at Danmark vand grand prixet (selv om jeg ikke så udsendelsen) og der er endda enkelte hollændere der har lykønsket med sejren ☺.

    SvarSlet
  2. Undskyld,Annette,og jeg er bare ham der, der kunne ordne alskens sjov:(
    Og så tillykke med dine skriverier, 100%, *LOL*
    -vinde/vandt, flot score jubi hallo :-D

    SvarSlet