25. marts 2013

På vej mod påsken

Så gik fru Hansen ned med et brag, og måtte melde sig ud af samfundet i en uges tid, som influenzaramt. Sådan en ægte mandeinfluenza - feber, hoste ophævet i ansigtet, så jeg dårligt kunne se ud af mine øjne og træt, træt, træt - træt som et helt alderdomshjem.

Nu er jeg så tilbage på overfladen, nu kun lidt træt og hostende. Påskeferien står for døren og påsken er teenage-fri. Vi har nogle planer for påske, bland andet en sammenskudsfrokost med dejlig venner, som vi glæder os rigtig meget til - sådan lidt "Du behøver ikke være tosset for at være her, men det hjælper :o)"

Teenageren skal på kursus med FDF'erne og lige nu roder stuen med rygsæk, tøj og lignende. Smartphonen efterlades hjemme og den ultra-billige samsung er sendt til opladning, for kurset er udendørs det meste af tiden og hun er så fornuft at hun godt kan se, at smartphonen også trænger til påskeferie.

Sønnen har også ferie og lur mig om ikke moderens kødgryder og vaskemaskemaskine :o)

3 kommentarer:

 1. Øv, ægte mande-influenza er slemt. Godt, du er oven vande igen. Men tag nu ikke for hårdt fat, så du ryger lige tilbage under dynen!

  SvarSlet
 2. To slags influenzaer
  i menneskeheden kan tage fat.
  De er forskellige som dag og nat.
  Den der rammer kvinder og børn,
  det er den nemme.
  Men den der rammer os mænd,
  det er den slemme.

  Fortsat god bedring og tak for din hilsen.

  SvarSlet
 3. Nemlig Fruen, jeg var lige ved at ryge luks tilbage i sengen. Skulle til begravelse og det var strålende solskin, men hundekoldt. Så jeg kunne lige mærke mine lunger om aftenen.

  Rimkoger: :o)Det var ej den nemme, det var den slemme.

  SvarSlet