17. januar 2013

Hvor er du fra.

Jeg har lånt idéen her hos Lene og vil skrive om de steder, hvor jeg har boet.

Jeg blev født i Aalborg på Sygehuset og derfra blev jeg bragt hjem til mit første hjem, i Dall Villaby lige syd for Aalborg. Som navnet siger er det er by bestående af næsten ene parcelhuse. Der boede jeg kun i 9 måneder.

Næste stop på vejen var hos mine mors forældre i Ferslev, lidt længere syd for Aalborg. Huset i Dall Villaby viste sig at være fyldt med byggesjusk. Vi boede hos mine morforældre i 3 måneder, mens der intensivt blev kigget på huse. Hjemmet der blev mit andet hjem, selvom om  jeg ikke husker noget fra tiden der.

Så flyttede vi til Gunderup, en lille landsby med "lidt mere 5 huse og heldigvis ikke fælles lokum" Det skete dagen før min 1 års fødselsdag. Her boede vi i næsten 15 år. Gunderup ligger 15 km syd for Aalborg i Sydøstlig retning.

Så flyttede vi 1½ km længere mod syd, til endnu en lille landsby, Fjellerad. Her boede jeg indtil jeg flyttede hjemmefra.

Jeg fik nemlig en lille 2 værelses lejlighed i Sverigesgade i Aalborg, efter et par år rykkede jeg fra kælder til kvist i samme ejendom. Mens jeg boede der traf jeg min mand.

Så købte vi en andelsbolig i Gistrup og flyttede tæt på skoven. Sønnen blev født, men vi boede der. Det blev til 9 år, indtil vi fandt pladsen for trang og købte hus i Sdr. Tranders, godt halvanden km nord for Gistrup.

Her har vi boet i 17 år og datteren er født mens vi har boet her. Vi har i øjeblikket ingen planer om at flytte.

2 kommentarer:

  1. Det var lidt sjovt at læse. Jeg kører faktisk rundt i dit område, når jeg er på arbejde :)
    Måske har vi set hinanden.

    SvarSlet
  2. Jeg havde kommenteret denne, men kan se der ikke er noget svar. Beklager :o)
    Vi har helt sikkert set hinanden....

    SvarSlet