10. juni 2012

Teenagerens første koncert med Runrig

Kvalitet i billedet er der ikke – der var altså for langt ned til scenen.
Runrig
Det var trods regn lige inden koncertstarten i fredags, en aldeles god koncert med et veloplagt band.
Runrig leverede musikken til teenageren første live koncert og hun var begejstret. Hun nød det i fulde drag og desværre betyder det så at næste gang, så er der også udgifter til billet til teenageren Smiley Det må vi så leve med Smiley
Regnvejr er næsten lige så sikkert som amen i kirken, når vi skal til Runrig koncert i Skovdalen – men det holdt ikke folk hjemme, tværtimod var der stoppet til sidste plads og stemningen var i top.
Nu glæder vi os bare til koncerten næste år, hvor Runrig fejrer deres 40 års jubilæum. Mon ikke de kommer forbi Skovdalen igen.

2 kommentarer:

  1. Det er da utroligt! Gad vide om det regner hvert eneste år, for da jeg sidst var til koncert i Skovdalen for ca. 13 - 14 år siden, da øsede det også ned hele aftenen. Men så vidt jeg husker, holdt det os ikke tilbage for at have en skøn aften ☺.

    SvarSlet
  2. Næsten, sidste gang var der solskin. Men alle de øvrige gange jeg har været derude til Runrig koncert har der regnet. Forrige gang var det så slemt at de var ved at aflyse koncerten. Forsangeren nævnte det også i år, så bandet har også oplevet meget regn i Skovdalen :o)
    Alligevel var der fyldt op i Skovdalen.

    SvarSlet