26. august 2011

Hyggelige minder

Vores tøsehygge med mine tidligere spejderkammerater var flyttet denne gang og omdannet til hygge med en af vores tidligere ledere.
En af os havde haft kontakt til ham i en anden forbindelse og fortalt om vores månedlige hyggeaftner og han havde givet udtryk for at vi skulle kigge ud til ham en af gangene og det blev så i går.
Selvom  vi ikke har jævnnlig kontakt længere, så var det ikke til at høre på snakken, vi havde en absolut hygge og sjov aften. Jeg havde taget billeder med fra spejdertiden.
Hans kone var også hjemme, hende kender de to andre ikke så godt som jeg. Jeg har nemlig boet til leje i hans ejendom i mine unge dage og dengang var han lige flyttet sammen med hende. Hun fortalte at de havde haft sølvbryllup for 3 år siden og vi kom til at snakke polterabend. Jeg kom i tanke om at den polterabend var jeg med til og sørme om ikke der bagest i mit album var nogle længst glemte billeder fra den aften. De billeder  havde hun aldrig set. Desværre er kvaliteten ikke den bedste - det er taget med den tids lommekameraer og resultatet er derefter.
Forlængst glemte minder blev vendt og hvor er der mange ting man pludselig husker tydeligt, når man kommer til at snakke om dem.
Klokken var næsten midnat inden vi fik os samlet sammen til at tage hjem og det gjorde vi med løfte om at den aften skulle gentaget.
Det var en af de bedre aftner. :o)


2 kommentarer:

  1. At opfriske gamle minder er altid interessant, og fotoalbummet er en god hjælp :-)

    SvarSlet
  2. Det var rigtig hyggeligt og skal gentages ;o)

    SvarSlet