21. juli 2010

På hygge tur

Manden købte ny iphone på nettet i søndag, for når Fru Hansen var ejer af en ipod touch og han på det punkt, pludselig var kommet hjælpeløst bagud rent teknisk måtte der handles – det går virkelig ikke :o)
Altså startede vi bilen mandag og bevægede os langsomt, ned i landet for at afhente denne iphone, vi kunne dog først hente den ved aftenstide. I samme by som vi skulle hente iphonen, bor en af mine veninder og selvfølgelig røg der en sms afsted – giver du kaffe, vi kommer forbi – men ak hun var i nordjylland, så der kom istedet en aftale i hus om at mødes her oppe. Det gjorde vi så i går og snakken gik i adskillelig timer i vores hyggelige have.
IMG_1145
Men istedet valgte vi så at tage en tur i Givskud Zoo, så her brugte vi dagen i selskab med løver, Elefanter, Næsehorn, Gorillaer og andre eksotiske dyr. Vi havde en rigtig dejlig, men meget varm dag, så det var dejlig at sætte sig i bilen efter endt Zoo besøg og tænde for air conditionen :o)
IMG_1182
Vi nyder sådanne køretur, snakken går så godt og vi fik vendt en masse ting på turen og specielt en samtale har virkelig sat gang i tankerne – men den vender jeg tilbage til hvis det bliver aktuelt, for der er ingen grund til at involere for mange hvis det ikke bliver til noget.
Sommeren er god ved os og nu kan vi her i Aalborg, se frem til Tall Ship Race i Aalborg. Vi har planer om at tage ind til byen i morgen og kigge på skibe. Det bliver godt.

2 kommentarer:

 1. Rart at ligge trygt ved de voksne...
  Givskud Zoo ville jeg gerne opleve, men der er "lidt langt" - samme for Tall Ship Race, hvor jeg håber, at I får mange dejlige oplevelser ;-)

  SvarSlet
 2. Det var trygt for de små :O)

  Jeg har faktisk heller ikke været i Givskud Zoo, siden det hed løveparken, det er mere end 30 siden sidst, tror jeg.

  Tall Ship Race derimod, det tager vi ind til hver gang der kommer til Aalborg og det er pragtfuldt.

  SvarSlet