24. maj 2008

Besøg på sygehuset, med indslag af karneval og fodbold.

Aalborg summende af liv idag. Sønnen og manden var inde at se paraden og sønnen klarede ganske godt at være blandt mange mennesker.

Far hentede mig over middag, for vi skulle ud til mor... undervejs og derude, så vi mange underlige skabninger, som normalt ikke forefindes i Aalborg og omegn. Vi så amerikanske footballspiller, sorte og hvide engle. Vi så hulemænd, nissemænd. Vi så mexicanere, babyer i forvokset størrelse. og mange andre og meget fantasifulde udklædning. Mode udklædningen i år, var dog en rødstribet fodboldtrøje. Dem skal der nok have været adskillige tusinde af :-) Tillykke med Guldet, AaB.

Vi sad foran hospitalet og nød solen i et par timer og så og hørte også om nogle af de uheldige. En eller anden tåbenakke uden hjerne, havde stukket ild til tre kaniner, som var blevet forbrændte, den ene ret alvorligt. Han er nu overflyttet til rigshospitalet.

En ung pige havde trådt på en flaske og kunne dårlig gå op ad bakken til sygehuset. Udenfor stod en tom kørestol og den fik far fat i og trillede den ned til den taknemmelig unge pige, som straks hoppe op i den.

Vi mødte også en gammel bekendt som er flyttet fra byen. Hende fik vi en god snak med.

2 kommentarer:

 1. Hej Lone

  Vi var også i Aalborg i går, ungerne og jeg var i zoo, mens manden var til fodbold, faktisk er jeg også AaB fan men havde desværre ikke nogen billet. Men efter kampen fik vi lov til at komme ind på stadion, for at få lidt af den gode stemming.
  Noget af det som ungerne og jeg lagde mærke til var den store aktivitet af ambulancer, selv om zoo ligger lige op af sygehuset, og man lægger mærke til sirenerne, så synes vi det lød af 'mere' i går.
  Rart at høre det går bedre med din mor.

  Hisen Anja

  SvarSlet
 2. Jeg havde desværre heller ikke billet. Ville ellers have elsket at være der :-) Hvor var det fedt, at de åbnede dørene for jer, efter kampen. Vi har gået meget til fodbold førhen, men det er gået noget i tilbage, efter vi fik børn. Det kommer lige så stille tilbage, håber jeg.

  Der var meget aktivitet af ambulancer, sygeplejerskerne på mors afdeling fortalte at ambulancerne kørte i pendulfart fra kildeparken og til skadestuen.

  Det går fremad med mor, og hun er så småt begyndt at tænke på tiden efter hospitalet.

  SvarSlet