31. december 2006

Nytårets komme


Rundt om i verden er de allerede godt i gang med at fejre det nye år. Vi kommer med om lidt mere end syv timer.

Det er for mange tiden hvor de kigger tilbage på godt og ondt. Her i huset har vi haft et blandet år, med forandring ikke mindst på grund af sønnens aspergerdiagnose, travlhed på arbejde, for herren i huset har kommunalreformen haft sin indflydelse. I en nærmeste familie udenfor huset har en del sygdom præget året - så vi har set sygehus indefra i en del timer. Heldigvis er der fremgang på det punkt.

Vi har nydt gode og hyggelige timer med familie og venner, både de nære og nogle af dem lidt længere væk geografisk. Det er også noget vi ser frem til i det nye, hvor gamle venner fra før i tiden også skal ind over.

Lige nu render børnene rundt og pynter op til nytåret, julepynten blev pillet ned først på eftermiddagen - dog står juletræet endnu, og det vil det gøre nogle dage endnu - vi har jo stadig hellig tre konger den 6. januar, som vi synes er afslutningen på julen.

Lige om lidt vil jeg sætte maden i ovnen og så vil vi dufte til maden, mens den bliver færdig, alt i mens Dronningen holder sin tale for hele Danmark.

Godt nytår.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar