24. november 2015

November er næsten slut

Livet raser afsted med os, jeg arbejder og arbejder, de sammen gør manden og de unge mennesker studerer. Sønnen er godt i han med datamatiker uddannelsen og han er blevet bevilget handicaptillæg til hans SU, noget man ikke får uden absolut god grund skulle jeg hilse at sig, manden har virkelig arbejdet for at det skulle gå igennem og da først SU styrelsen blev ovebevist, gik det stærkt med at overføre pengene til sønnen. 
Det ekstra tilskud har bl.a. givet ham mulighed for at søge en bedre bolig og efter 5 år, rykker han videre til en splinter ny bolig med udsigt og Limfjorden. Flytningen bliv her i december, så der er en del at se til.
Datteren går i 2. g og bruger rigtig meget tid på lektier, det er hårdt,for hende, hun har fået sin sag for, hun nyder staduåig at være FDF'er og har de sidste par år vist sig at dele min store Paris-Nice for håndbold. Det har været rigtig hyggeligt at have hende, manden og en god veninde med til Aalborg håndbolds kampe i Gigantium.
Vi er igang med at renovere lidt på huset, det trænger lidt efte 20 år og det begynder at være som vi vil have det, bl.a. Er en del af møblerne blevet skiftet og så sent som i dag, kom skænken og det nye spisebord, som lige skal samles. Det bliver godt. I lørdags holdt vi afsked med det gamle bord, over en julefrokost med gode venner 😀

Ingen kommentarer:

Send en kommentar