25. maj 2014

Søndagshygge

Weekenden er gået i et langsomt tempo, vi har hygget, besøgt venner og snakket og drukket alt for meget kaffe. Vi har kigget vinduer hos et par genbrugsforretninger - er på jagt efter en billig, billig kommode til sønnen. Vi har spist godt og slappet max af, hvilket var tiltrængt efter sidste weekend som bød på nogle særdeles hektiske dage.
Vi har fået ladet op til en ny uge, som dog kun er 3 dage lang. Det kan vi lige holde til.
Datteren lader op til eksamen og på onsdag har hun sidste skoledag i folkeskolen - hvor bliver tiden dog af, jeg synes lige jeg har stå men det lille pus i armene, som dengang kun vejede 2500 gr. og var 50 cm lang. Nu er hun højere end mig og vejer noget mere end dengang.
Hun snakker meget om eksamen og virker tryg ved det, hun virker velforberedt og klar. Efter sommerferien starter et helt nyt liv for hende, hun er kommet ind på gymnasiet, og hun glæder sig meget til at starte. Jeg selv er startet på uddannelsen som SOSU-hjælper og befinder lige pludselig i en verden af studiekammerater, lærere, faglighed, bøger og ikke mindst lektier. Puh, det har været lidt af en omvæltning af starte på uddannelsen, men foreløbig går det fint. Jeg er egentlig uddannet som kontorassistent, men her i Nordjylland er det næsten lettere at vinde i Lotto, end at finde job i den kategori. Min eneste bekymring er, om mit knæ kan holde til det, jeg er knæopereret og mit knæ er sommetider drilsk, men det må komme an på en prøve.
Valget var også et tema i dag, og vi har naturligvis stemt, nu med ret til at brokke os, indtil næste valg. :o)